Sealynx-angajari-Darmanesti-Arges.jpgCompania franceză Sealynx din comuna Dârmănești va angaja în perioada următoare aproximativ 300 de persoane. Sealynx România, producător de chedere, și-a mărit capacitatea cu încă două secții, care urmează să  fie puse în funcțiune în perioada următoare. Într-una din aceste două secții se vor produce chedere, iar cealaltă secție va fi pentru presate ușoare. Sealynx deține unități de producție în cinci țări, respectiv Rusia, Tunisia, Maroc, Franța și România. Printre clienții tradiționali ai companiei franceze Sealynx se numără și Automobile Dacia. 

# O nouă companie franceză, interesată să-și desfășoare activitatea în comuna Dârmănești

Auzind, probabil, de terenul fertil pentru companii din comuna argeșeană Dârmănești, o nouă societate cu capital străin este interesată să vină în această localitate. Este vorba tot de o companie franceză care a contactat autoritățile locale pentru a-i pune la dispoziție o suprafață însemnată de teren. Acum, reprezentanții primăriei fac tot posibilul să-i găsească acelei companii suprafața de teren dorită, pentru a mai atrage pe teritoriul comunei lor încă un gigant industrial ce va crea noi locuri de muncă, dar care va aduce și venituri substanțiale la bugetul local.

,,Ne-a mai contactat încă o societate din Franța, iar acum încercăm să găsim soluții pentru suprafața de teren dorită de aceasta. Facem tot posibilul pentru a mai avea încă o fabrică pe teritoriul comunei noastre”, ne-a precizat primarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro