marius stefan

Procuror-șef al DNA Pitești din aprilie 2022 și unul dintre cei mai apreciați și experimentați procurori din Argeș, a pus capăt burlăciei week-endul trecut. Aleasa inimii sale este Ramona Adelina Sănduț, acum Ștefan, care lucrează tot în justiție, fiind o profesionistă de top. Ramona Adelina Ștefan a fost timp de trei ani grefieră la Judecătoria Pitești, iar din toamna acestui an va urma cursurile Institutului Național de Magistratură din București, iar după doi ani va deveni magistrat, fie procuror, fie judecătoare.

Marius Ștefan și Ramona Adelina au avut cununia religioasă la Catedrala ”Sfinții Petru și Pavel”, din Mioveni. Nașii celor doi au fost cunoscutul doctor Costin Ștefan, director medical al Spitalului Județean de Urgență Pitești și soția acestuia, medicul Larisa Ștefan.

Petrecerea, una cu mult bun gust și cu muzică de calitate și atmosferă pe măsură, a ținut până la primele ore ale dimineții și a avut loc la Apulum Events Mioveni.

Marius Ștefan și-a început cariera în 2008 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, unde a activat doi ani. Timp de aproape 12 ani, în perioada 2010-aprilie 2022, Marius Ștefan a lucrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, deținând funcția de prim-procuror în perioada 1 ianuarie 2015-31 decembrie 2021.

 

FOTO: Costi Tudor

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.