caldararu

Ionuț Rocky Căldăraru, unul dintre cei mai violenți proxeneți români, trimis în judecată în cadrul unui amplu dosar instrumentat de DIICOT Pitești, a fost prins la Los Angeles și extrădat, după o colaborare foarte eficientă între autoritățile din România și Interpol. Proxenetul a fost adus la Pitești pe 9 ianuarie, fiind în prezent în arestul IPJ Argeș, după cum ne-au dezvăluit în exclusivitate surse judiciare.

Rocky și cei doi frați ai săi, Marius și Remus, se ocupau cu traficul de persoane din 2019, iar acum doi ani, înainte ca procurorii să emită mandatele de arestare preventivă, cei trei au fugit peste hotare. Marius Căldăraru, fratele lui Rocky, a fost prins tot în America în toamna anului trecut.

În total, 18 proxeneți vor fi judecați la Tribunalul Argeș în cadrul unui proces ce va începe în această primăvară, fiind acuzați că au traficat în Europa de Vest, în special în Anglia, 37 de fete, dintre care patru erau din Pitești. Rechizitoriul a fost finalizat în 2022 de către procurorii DIICOT Pitești, iar detaliile sunt unele teribile.

În iarna anului 2019, una dintre prostituatele din Pitești a fost crunt bătută de către Ionuț Rocky Căldăraru și lăsată dezbrăcată în stradă. În altă ocazie, aceeași prostituată a fost tăiată la mână de către proxenet și obligată să își bea sângele din rană.

La perchezițiile efectuate la locuința lui Ionuț Rocky Căldăraru, procurorii au găsit patru pistoale și zeci de cartușe.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.