12-octombrie-primar-ion-georgescu.jpeg

Din păcate, una dintre caracteristicile poporului român este trădarea. După cum ne arată istoria adevărată, ne-am trădat conducători (pe unul dintre ei l-am și omorât), ne-am trădat aliați și astfel, cu alte cuvinte am putea spune că suntem un neam de trădători, chiar dacă termenul este destul de dur.

Iar după toate acestea se pare că nu am învățat nimic, ci din contră, perseverăm în răutate și frustrare.

Spunem aceste lucruri după ce am analizat cazul primarului de la Mioveni, Ion Georgescu, care, din păcate, acum are parte de un tratament din partea instituțiilor statului de neimaginat, cum nici violatorii sau criminalii în serie nu au mai văzut.

După cum se știe, de la începutul lunii octombrie primarul orașului Mioveni se află în arest preventiv în urma acuzelor aduse de către DNA. Însă, de la începutul lunii decembrie, Ion Georgescu a fost transferat de la arestul Poliției, la Penitenciarul Mioveni, odată cu trimiterea acestuia în judecată.

Numai că, pe lângă faptul că măsura arestului preventiv este destul de discutabilă având în vedere acuzele care i se aduc, luăm în calcul și realizările publice ale primarului Ion Georgescu, care demonstrează clar că nu este un pericol public, ba din contră prin investițiile publice inițiate de el au fost salvate numeroase vieți.

Ion Georgescu este primarul care a reușit să construiască primul spital de stat de după 1989, un spital unde pacienții sunt tratați exact ca în occident, iar condițiile de la acel spital sunt aproape la fel ca la hotel. Însă, cum la noi nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, se pare că primarului Ion Georgescu i se trage tocmai de la această realizare care a salvat numeroase vieți.

Este primarul care a fost în linia I în pandemie, care primea zeci de telefoane pe zi pentru a-l ruga să ajute diverse persoane să vină la Spitalul Mioveni pentru a fi tratate de COVID, având în vedere condițiile și personalul medical de la Mioveni. Este omul care rar spunea că nu se poate, făcea tot posibilul să-și ajute semenii. De altfel, ideea construirii unui nou spital la Mioveni i-a venit primarului Ion Georgescu tot datorită faptului că îi păsa de oamenii urbei pe care o conducea, pentru că îi era mult mai ușor să se rezume la panseluțe și la borduri. Faptul că mulți dintre conducătorii noștri nu vor să-și complice mandatele reiese din numărul spitalelor de stat construite de după 1989, cel de la Mioveni fiind singurul. Or asta spune multe despre dragostea față de semeni pe care a avut-o primarul Ion Georgescu, însă cu toate acestea nu îi sunt recunoscute meritele.

# Tratamentul inuman la care este supus Ion Georgescu în arestul de la Penitenciarul Mioveni

Așa cum spuneam, de la începutul lunii decembrie Ion Georgescu se află în arestul Penitenciarului Mioveni, unde are parte de condiții cu adevărat inumane, cum probabil nici violatorii sau criminalii nu au parte de așa ceva, lăsând la o parte că mulți dintre aceștia sunt judecați în libertate.

Mai exact, în camera în care se află există ploșnițe care l-au și mușcat, iar de frica acestora, primarul Georgescu doarme cu fesul în cap pentru a nu-i intra în urechi.

Totodată, în cameră este foarte frig, deși s-a cerut aducerea unui reșou, i s-a refuzat această cerere.

Însă, ce este cel mai grav este faptul că nu i se acordă tratamentul de inimă prescris de doctori în urma intervențiilor pe care le-a avut (stend-uri). Am putea spune că este lăsat să moară cu bună știință de către personalul de la Penitenciarul Mioveni, având în vedere că nu i se acordă tratamentul de care are nevoie.

Așadar, iată că după toate faptele bune pe care le-a făcut, primarul Ion Georgescu are parte de un tratament de neimaginat.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.