Dacia-Renault.jpgZilele trecute cel mai mare atac cibernetic din lume a afectat peste 99 de țări. Printre țările cele mai lovite este și România, iar Uzina Dacia de la Mioveni a fost una dintre cele mai afectate. Astfel, sâmbătă noaptea, în jurul orei 03:00 a apărut primul semn al virusului. Imediat s-a instituit o Celulă de Criză, iar aceasta, conform informațiilor din interior, și-a făcut datoria.

Angajații au fost anunțați că mâine vor începe activitatea în mod normal și, momentan, totul este sub control. Pierderile provocate de atacul cibernetic au fost diminuate considerabil și în acest moment lucrurile sunt aproape de normalitate.

Însă, conform noilor informații, "teroriștii cibernetici" au anunțat că mâine vor relansa virusul. Cu toate acestea cei de la Dacia sunt pregătiți și speră că nu vor mai fi afectați.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.