ion-georgescu-o-istorie_care_inca_se_mai_scrie.jpg

 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, la sediul PSD din Mioveni, social democrații din oraș s-au reunit într-o ședință la care au participat și lideri de la județ. Deși ședința a durat ore în șir, în tot acest timp nimeni nu i-a pomenit numele primarului Ion Georgescu. Doar într-un cerc foarte restrâns, unul dintre social democrații prezenți la acea ședință a spus că Ion Georgescu este istorie.

Și DA. Ion Georgescu este istorie, dar o istorie care încă se mai scrie pentru că așa cum am mai menționat și în articolele anterioare, considerăm că primarul Ion Georgescu nu și-a spus ultimul cuvânt în administrație.

Este evident pentru toată lumea că dezvoltarea orașului Mioveni a cunoscut cel mai mare salt sub conducerea primarului Georgescu, tocmai de aceea numele Ion Georgescu va intra în istoria orașului Mioveni, dar și în istoria județului Argeș.

Așa se face că orașul Mioveni se poate mândri cu unele dintre cele mai moderne unități de învățământ din țară, cu o catedrală emblematică, dar cel mai important lucru este că în orașul Mioveni s-a construit singurul spital de stat din perioada postdecembristă, cu dotări de top, unde pacienții se simt ca la hotel, un spital care cel mai probabil pe viitor va purta numele primarului Ion Georgescu.

Dar cum nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, pentru această investiție, primarul Georgescu a trebuit să treacă multe piedici puse de diverși oameni, care probabil din invidie au încercat să stopeze pe cât posibil acest proiect îndrăzneț al primarului Georgescu, care iată că i-a adus și multă antipatie.

Totodată, vrând să aibă ce e mai bun în oraș, Georgescu a reușit să încheie un parteneriat cu Universitatea Politehnica București, dând astfel posibilitatea tinerilor din oraș să urmeze cursuri de master gratuite chiar la ei acasă, organizate de una dintre cele mai prestigioase universități din țară.

Un alt proiect pentru care primarul Georgescu s-a zbătut foarte mult să-l câștige este Centrul de Învățământ Dual care urmează să se realizeze la Mioveni, o investiție de peste 22 milioane de euro.

Această investiție era dorită de mai mulți primari, însă Ion Georgescu prin stilul său caracteristic de luptător, a reușit să o aducă la Mioveni.

Iată, așadar, doar câteva exemple care indică faptul că Ion Georgescu nu o să-și încheie cariera politică aici și va continua în stilul său caracteristic de luptător, atât să-și demonstreze nevinovăția pentru care este acuzat acum, dar și sa-și continue șirul proiectelor mărețe pentru comunitate.

Așadar, primarul Ion Georgescu este o istorie care încă se mai scrie, spre disperarea multora.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.