dan-diaconescu-retinut.jpgDan Diaconescu, fosta vedetă TV, a fost ridicat de poliție și dus la audieri, în urma perchezițiilor de joi dimineață, 6 aprilie, de la locuința sa din Constanța.

Dan Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată și folosire a prostituției infantile în formă continuată, potrivit unor surse din poliție citate de Digi24.În anii 2020 și 2021, fostul patron OTV a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) - în București și în Constanța.

Ulterior, a făcut același lucru, cu sora geamănă a minorei. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră, căreia să-i cumpere virginitatea.

Dan Diaconescu a fost păcalit de una dintre minore că a găsit o prietena virgina, fiind filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.