perchezitii

A făcut vâlvă la începutul lunii martie cazul tânărului de 16 ani din Pitești care se droga și care și-a ucis cu violență tatăl în vârstă de 78 de ani după o ceartă, înjunghiindu-l de mai multe ori, după care l-a acoperit cu haine și l-a lăsat să agonizeze zeci de ore. Cornel Diaconescu, victima, deținea o companie ce se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile.

Iar procurorii DIICOT Pitești au intrat rapid pe fir pentru a dezmembra rețeaua de traficanți care îi vindea droguri asasinului de doar 16 ani. Iar joi 6 aprilie, procurorii DIICOT Pitești și zeci de polițiști au descins la mai multe adrese, ducând 15 traficanți de droguri la audieri. Audierile sunt în curs, o decizie privind cei 15 traficanți urmând a fi luată în cursul acestei după-amiezi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.