baschet universitarÎn această perioadă, la Aveiro în Portugalia se desfășoară Campionatul European Universitar de Baschet 5x5. Iar echipa feminină de baschet a Universității din Pitești a reușit o performanță excelentă, calificându-se între primele opt echipe din Europa. Piteștencele au învins în grupe Universitatea din Liege (Belgia) cu 75-38 și Universitatea Wurzburg (Germania) cu 84-79.

Vineri 28 iulie, Universitatea din Pitești va juca în sferturile competiției cu Universitatea din Lisabona (Portugalia).

Și echipa masculină de baschet a Universității din Pitești s-a calificat în sferturile de finală, urmând a întâlni, tot pe 28 iulie, echipa Politehnicii din Torino.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.