prim601.jpg

Vă prezentăm câteva imagini cu viitoarea fațadă a instituției, care va rezulta la finalul  proiectului “Execuție sistem optimizare costuri cu energia electrică la sediul Primăriei orașului Mioveni”, proiect finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de aproximativ 6,9 milioane lei.

Proiectul presupune realizarea unor lucrări de renovare energetică la corpul vechi al clădirii Primăriei Mioveni și instalarea unor echipamente pentru furnizarea de energie verde.

Acest proiect va fi urmat de altul similar, care se va aplica la unitățile de învățământ din oraș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.