prieten mutu

La cinci ani după ce fusese arestat pentru trafic de droguri de mare risc și condamnat la închisoare, Alexandru Mihăilescu, bun prieten cu Adrian Mutu, a fost reținut din nou de către procurorii DIICOT Pitești, tot pentru trafic de cocaină, găsindu-se asupra sa în seara zilei de vineri 8 martie cinci grame de cocaină. Alexandru Mihăilescu, zis și Alex Copil Bătrân, fusese eliberat condiționat din închisoare în 2022 și era în perioada de supraveghere. Acum, el riscă între 5 și 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc, pedeapsă la care se va adăuga restul de un an de închisoare rămas neexecutat din pedeapsa precedentă.

Alexandru Mihăilescu venea des la petrecerile lui Mutu, iar printre oamenii din lumea fotbalului cu care se ştia bine sunt fotbalistul Alex Chipciu şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Alexandru Mihăilescu a fost printre invitaţi acum șase ani la ziua de naştere a lui Tiago, copilul pe care Adrian Mutu îl are cu soţia lui, Sandra.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.