gentea-cartierul.jpgPrimarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a organizat o întâlnire de lucru alături de cetățenii din zonele Craiovei, Războieni, Banatului și Exercițiu.

''Ne-am reîntâlnit cu aproximativ 200 de reprezentanți ai asociațiilor de proprietari pentru a discuta și a găsi soluții la problemele comunității.

Orașul se schimbă în bine în fiecare zi, iar cetățenii sunt cei care ne dau sugestii și idei pentru a face Piteștiul mai funcțional și mai plăcut.

Fiecare astfel de întâlnire de lucru este un angajament că toți locuitorii sunt ascultați și implicați.'', transmite Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.