hibrid

Începând cu 11 septembrie, odată cu începerea noului an școlar, la Pitești vor începe să circule 20 de autobuze hibrid de la Mercedes-Benz. Contractul a fost semnat anul trecut, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene.

Autobuzele hibrid de la Mercedes-Benz au fiecare lungimea de 12 metri. Autobuzele corespund tuturor standardelor cu privire la nivelul emisiilor, fiind echipate cu un motor Euro VI, etapa D, ce are un impact foarte redus asupra mediului. Autobuzele sunt echipate cu un motor termic cu o capacitate de 7,7 litri și un număr de 6 cilindri în linie. Motorizarea asigură o tehnologie ce se remarcă printr-o eficiență crescută, performanțe ridicate și minimizare a valorilor legate de consum și emisii.

Cele 20 de autobuze hibrid de ultimă generație se adaugă astfel celor 40 de autobuze electrice ce deja circulă în Pitești și zona metropolitană, Piteștiul fiind unul dintre cele mai ”verzi” orașe din țara noastră în ceea ce privește transportul public de călători.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.