Calitate.jpgInspectoratul Școlar Județean Argeș, prin compartimentul Educație timpurie, coordonat de doamna inspector Georgeta Toma, a finalizat vineri, 9 iunie 2017, la Casa de Cultură ”Adriana Trandafir” din Bascov, proiectul educațional ”Împreună pentru calitate”.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor personalități importante ale învățământului preuniversitar și universitar, deopotrivă, reunite sub egida ”Împreună pentru calitate”. Astfel, am remarcat prezența doamnei inspector general de specialitate din Ministerul Educației Naționale- Viorica Preda, a membrilor Comisiei Naționale de Specialitate- Învățământ Preșcolar, a domnului inspector școlar general Dumitru Tudosoiu, a doamnelor inspector școlar general adjunct - Eugenia Jianu și Mihaela Crișan – din cadrul I.S.J. Argeș, a domnului Conf.univ.dr. Claudiu Langa, decan al Facultății de Științe ale Educației, a doamnelor Conf.univ.dr. Mihaela Păiși, Conf.univ.dr. Loredana Tudor, Conf.univ.dr. Magdalena Stan, Conf.univ.dr.  Maria Pescaru - Universitatea din Pitești, a doamnei director Ana Badea - Casa Corpului Didactic Argeș, a reprezentanților organizațiilor sindicale, alături de peste 250 de cadre didactice din învățământul preșcolar.

Proiectul ”Împreună pentru calitate” reprezintă în fapt o încununare a activității desfășurate de cadrele didactice din învățământul preșcolar, atât prin prisma unui act educațional de calitate, cât și prin cea a unei formări, dezvoltări profesionale de un înalt nivel, desfășurate în ultimii doi ani.

Inspectoratul Școlar Județean Argeș a oferit în semn de prețuire și admirație pentru întreaga activitate didactică diplome de mulțumire cadrelor didactice aflate la final de carieră și celor care au ocupat funcții de conducere în Inspectoratul Școlar de-a lungul timpului.

”Am asistat la transpunerea în fapt a dezideratului Împreună pentru calitate. În preșcolar se întâmplă momente inedite, activități de excepție, pe care am dorit să le împărtășim tuturor prin exemplele de bune practici prezentate.” – este remarca doamnei inspector Georgeta Toma.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.