finante_cci.JPGConducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, în colaborare cu consiliul director și membrii Camerei de Comerț și Industrie Argeș au organizat marți, 27.11.2018, o întâlnire cu agenții economici din județ.

 Reprezentanții mediului de afaceri au beneficiat de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri, oferind explicații referitoare la sponsorizările acordate de către persoanele juridice şi despre aspecte privind repartizarea dividendelor în cursul exercițiului financiar și întocmirea situațiilor financiare interimare. Au mai fost prezentate aspecte privind vizualizarea în spațiul privat virtual a neconcordanțelor din formularul 394, noile reglementări privind casele de marcat, precum şi alte noutăţi legislative.

La această întâlnire au participat circa 80 de contribuabili, membri ai Camerei de Comerț și Industrie Argeș, care au fost deosebit de interesați de noutățile fiscale prezentate. Conducerea și specialiștii din cadrul Serviciului de Asistență Contribuabili din A.J.F.P. Argeș au oferit răspunsuri și clarificări la toate problemele ridicate în timpul ședinței. Intenția AJFP Argeș este de a derula în permanență un parteneriat cu contribuabilii, prin informarea și îndrumarea lor.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.