vama-veche-frontiera-iesire-evz-465x390.jpg

Ministerul Afacerilor Externe informează românii care revin în România din minivacanţa petrecută în Bulgaria, Grecia sau Turcia că există posibilitatea creşterii timpilor de aşteptare pentru achitarea taxei de pod, la Ruse, pentru ziua de 1 mai.

Românii care revin în ţară prin PCTF Ruse sunt sfătuiţi să pregătească în prealabil suma exactă pentru taxa de pod, respectiv 2 euro, în acest mod putând fi scurtaţi considerabil timpii de aşteptare la procesarea şi eliberarea documentelor justificative tip chitanţe, facturi, bonuri fiscale.

Cetăţenii români pot folosi şi celelate puncte de trecere a frontierei situate la frontiera româno-bulgară, precum: PCTF Kardam- PCTF Negru Vodă, PCTF Durankulak – PCTF Vama Veche, PCTF Kainardja – PCTF Lipniţa (cu orar de funcţionare 08:00-20:00, masa totală admisă a autovehiculelor de până la 3,5t), PCTF Silistra – PCTF Ostrov, PCTF Oryahovo – PCTF Bechet (ferry), PCTF Nikopol – PCTF Turnu Măgurele (ferry) şi PCTF Svishtov – PCTF Zimnicea (ferry) – ultimele două puncte cu program de funcţionare 08:00-20:00.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.