Brad-Centru-Mioveni.jpgOrașul Mioveni a devenit pentru foarte mulți argeșeni o atracție în perioada sărbătorilor de iarnă datorită iluminatului festiv care face din această urbe o adevărată feerie încântătoare și care ne induce în atmosfera de sărbătoare. 

De la an la an, administrația locală a îmbunătățit iluminatul festiv, ajungând astfel să surprindă pe orice trecător sau pe orice locuitor. Sigur, aici se vede ambiția primarului Ion Georgescu de a avea în orașul său tot ce este mai frumos, însă în spatele acestui frumos se află o muncă titanică de împodobire a fiecărei creangă de copac.

Ei bine, această sarcină a intrat în atribuția directorului Serviciului de Iluminat Public Mioveni, Adrian Ștefan, omul din spatele acestui superb peisaj de iarnă. Ștefan spune că pe fiecare an, angajații Serviciului de Iluminat Public Mioveni depun o muncă titanică, care începe  cu multe luni înainte de aprinderea iluminatului festiv. Fie că ninge, fie că plouă, în preajma sărbătorilor de iarnă, pe angajații Serviciului de Iluminat Public Mioveni îi vezi cățărați prin copaci, pe stâlpi și pe alte suporturi care le permit să împodobească orașul. 

Totodată, Adrian Ștefan spune că toate aceste realizări din Mioveni se întâmplă de sus în jos. Ba mai mult, Ștefan a comparat administrația locală cu o societate privată, precizând că: ,,Și în administrație este la fel ca într-o companie. Adică, dacă  într-o companie nu se implică directorul și nu muncește alături de angajați, ba chiar mai mult ca angajații companiei, acea societate  niciodată nu o să aibă rezultate remarcabile. Așa este și în administrația locală. Contează foarte mult conducerea administrației, prin modul de a te motiva să muncești. 

Așa cum spuneam, iluminatul festiv și anul acesta o să cunoască îmbunătățiri, însă vă invit în seara de 5 decembrie, atunci când o să aprindem iluminatul,  să vă convingeți de ce atmosferă o să găsiți aici, la Mioveni”, a declarat, pentru ,,Financiarpress.ro”, Adrian Ștefan, directorul Serviciului de Iluminat Public Mioveni. 

Reamintim că săptămâna trecută angajații Serviciului de Iluminat Public Mioveni au făcut probe la instalațiile de iluminat festiv. 

Adrian Ștefan dă asigurări că aranjamentul din acest an este unul special, cu elemente noi ce vor împânzi întregul oraș. Au fost montate diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea și figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă, toate menite să ne introducă în atmosfera specifică, de sărbătoare.

Așa cum v-am anunțat, bradul de Crăciun, care va împodobi platoul din centrul civic, a sosit încă de ieri, 29 noiembrie, urmând să fie și el pregătit pentru evenimentul de aprindere a iluminatului festiv ce dă startul sărbătorilor de iarnă, dar și pentru cea de-a II-a ediție a Târgului de Crăciun care se va desfășura în centrul orașului în perioada 15 – 25 decembrie.

Iată câteva fotografi făcute la probele de săptămâna trecută:

Iluminat_Mioveni1.jpgIluminat_Mioveni2.jpgIluminat_Mioveni3.jpgIluminat_Mioveni4.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.