auto.jpgS.C GiC&GJM Automotive Harnesses S.R.L Pitești, membră a Grupului Industrial de Componente Pitești, societate specializată în Reproducerea de Cablaje Auto, cu sediul în Pitești, Str. T. Vladimirescu, Nr.113, angajează.

Se caută Montator Cablaje cu sau fără experiență. Cei interesați vor beneficia de pachet salarial atractiv, decontare sumă transport, instruirea la locul de muncă, condiții de muncă optime.

                Persoanele interesate sunt rugate sa depună CV-ul la: fax 0248/288468; e-mail: laura.obancea@gic.ro sau adresa: Piteşti, Str. G. Coşbuc, nr. 59(poartă).

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.