spital_mioveni.jpgProba scrisă pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de "Asistent Medical Generalist", organizat în data de 17.02.2020, ora 09.00 se va desfasura la în clădirea Corp B a Universității din Pitesti – (Gheorghe DOJA) Aleea Școlii Normale, nr.7.

Candidații declarați admiși în urma selectării dosarelor de înscriere se vor prezenta în sălile de concurs, conform listelor afișate la locația precizată, în data de ora 17.02.2020, înainte de ora 09.00, având asupra lor Cartea de Identitate și pix cu pastă albastră.

Proba scrisa pentru concursul organizat de Spitalul Orasenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de " infirmiera" si "ingrijitoare", din data de 19.02.2020, ora 09.00 se va desfasura tot în clădirea Corp B a Universității din Pitesti – (Gheorghe DOJA) Aleea Școlii Normale, nr.7.

Candidații declarați admiși în urma selectării dosarelor de înscriere se vor prezenta în sălile de concurs, conform listelor afișate la locația precizată, în data de ora 19.02.2020, înainte de ora 09.00, având asupra lor Cartea de Identitate și pix cu pastă albastră.

Mijloc de transport în comun spre adresa de concurs este autobuzul 7B.

Având în vedere numărul foarte mare al candidaților, precizăm că organizatorul concursului nu asigură locuri de parcare.

Proba scrisă pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de "Asistent Medical Radiologie", "Asistent Medical Laborator", "Asistent Medical Farmacie", organizat în data de 17.02.2020, se va desfasura la Școala Marin Sorescu din Racovița, etajul I, începând cu ora 13.30. Candidații se vor prezenta la acestă locație din timp, având asupra lor Cartea de Identitate și pix cu pastă albastră.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.