1475674830bf19f787.jpgChristian Tour este una dintre cele mai bine cotate agenții de turism din țară. Cu peste 19 de experiență agenția are puncte de lucru în mai multe orașe ale țării printre care și Pitești. În acest moment Christian Tour caută agenți turism producție/rezervări, consultanți, agenți turism, manager de proiect junior și asistent personal.

Cei selectați vor beneficia de traininguri specifice fiecărui proiect, teambuilding-uri și activități periodice realizate împreună cu echipa, posibilitatea de promovare în cadrul grupului, pachet salarial motivant în funcție de experiență, bonus de vânzări și reduceri de vacanță.

Piteștenii intereseați de un job în cadrul companiei de turism sunt rugați să-și facă un cont pe ejobs, să-și încarce un CV și să aplice la postul dorit. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.