adient.jpgCompania este pe piața românească din anul 2000 și are, până în prezent, un număr total de 5500 de angajați. Aceasta deține 8 unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (material textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spuma poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Adient este lider global în producția de scaune auto cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 de țări din întreaga lume.

În această perioadă, fabrica din Pitești este în plin proces de recrutare a 200 de tapițieri.

Procesul de recrutare a început încă din luna februarie și a fost reluat săptămâna trecută. Cei care doresc să se angajaze la Adient vor avea parte de un salariu brut (de încadrare) de 1.828 lei, ore suplimentare plătite 200%, primă - salariul 13, tichete de masă și tichete cadou cu ocaziile speciale, bilete pentru concediu de odihnă și tratament, subvenții transport, servicii medicale și multe altele.

Cei interesați își pot depune CV-ul la adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau dintrect la sediul din Pitești, str. N. Bălcescu, nr.64 (Lângă Argintex). Telefon: 0372.049.129

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.