invitatie-de-presa.jpgOnechat Mesenger este o aplicație de mobil românească de interes internațional. Fiind prima aplicație românească de acest fel. Aceasta este bazată pe concepte de comunicare inovatoare și are ca avantaje securitate, confidențialitatea și comunicarea fără conexiune de date.

"Vom dezvălui publicului larg avantajele comunicării prin ONECHAT MESENGER, un produs românesc, sigur și eficient și îl inivtăm să ni se alăture", a declarat Alina Negrilă, director Onechat.

Tehnologia se bazează pe criptarea militară, astfel, doar deținătorul poate citi mesajul. Cu Onechat siguranța este baza, însă există și o linie ultrasigură, astfel că utilizatorii pot fi convinși de confidențialitatea convorbirilor private. De asemenea se poate comunica fără conexiune Wi-fi, Bluethoot sau Hotspot. Utilizatorul se poate conecta la prieteni noi oriunde s-ar afla, fără a fi nevoit să trimită o cerere de prietenie. Este suficient ca cealaltă persoană să utilizeze aplicația.

Pentru a afla mai multe despre aplicația de mobil românească, sunteți așteptați, luni, 24 aprilie, de la 16:30 la Hotel Ramada Pitești, Sala Diamond Ballroom. Veți avea, de asemea, posibilitatea de-a testa aplicația și de-a vă "împrieteni" cu aceasta.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.