edilitare1.jpgSocietatea Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni scoate la concurs, pentru afaormația Întreținere și Exploatare Rețele Apă Comune Terțe-zona Aninoasa, un post de instalator.

Cei care doresc un loc de muncă trebuie să țină cont de următoarele cerinte:

- Studii medii

- Experiență în domeniu

- Curs calificare instalator

- Preferabil din zona Aninoasa

 

Condițiile de participare la concurs, precum și bibliografia pot fi găsite la sediul societății, Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0348 445 885 sau mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.