statie_incarcare.jpgAdministraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a prelungit până pe 13 decembrie 2019 sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic.

Obiectivul programului îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor cu energie electrică, iar solicitanţii eligibili sunt Primăriile reşedinţe de judeţ şi municipiul Bucureşti. Suma alocată sesiunii de finanţare este de 92 milioane lei.

Suma maximă finanţată de Administraţia Fondului pentru Mediu pentru instalarea unei staţii de reîncărcare este de 190.000 de lei, valoare ce reprezintă 90% din totalitatea cheltuielilor eligibile.

Primăria Pitești a amenajat deja anul acesta două astfel de stații de încărcare: una în parcarea de la Teatrul Davila și una în parcarea supraetajată de la Mavrodolu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.