cursuri_anofm.jpgAproximativ 2900 de persoane din toată țara vor participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în luna septembrie 2019.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: agent de securitate - 185 persoane; ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie publică - 170 persoane; competenţe cheie - comunicare în limba română (competenţe de bază în matematică) - 120 persoane; operator introducere validare şi prelucrare date - 156 persoane; bucătar - 145 persoane; lucrător în comerţ - 133 persoane; frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist - 112 persoane.

Judeţele în care, în luna septembrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Vrancea (224 persoane), Dolj (238 persoane) și Dâmboviţa (140 persoane).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro