incubator_afaceri.jpgPiteștiul va avea un al doilea centru de afaceri, în afara celui privat de pe bulevardul I.C. Brătianu (Business Forum). Incubatorul de Afaceri este un proiect de 14 milioane lei al Primăriei Pitești, acesta urmând să fie construit pe strada Frații Golești, la numărul 6.

Incubatorul de afaceri va fi creat pentru a sprijini dezvoltarea întreprinderilor aflate la început de activitate, care au idei, dar nu dispun de know-how, nu știu să facă un plan de afaceri și nici nu au resursele financiare pentru închirierea, la prețurile pieței, a unui sediu adecvat. Sectorul de activitate al incubatorului este reprezentat de cercetare-dezvoltare în diverse domenii, categorie ce include atât firme orientate spre servicii de dezvoltare afaceri cât si servicii de IT&C și infrastructura de comunicații.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.