MIOVENI-651x330.jpgÎn perioada 24 februarie – 9 martie a.c., Primăria oraşului Mioveni va organiza prima ediţie a Târgului de Mărţişor – Mioveni 2017, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Târgul își propune să aducă în atenția publicului cumpărător și alte categorii de mărțișoare, care trimit la o serie de revizitări ale trecutului recent: mărțișorul de oraș, mărțișorul rustic, mărțișorul croșetat ori cel de tip floral.

 Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, până în prezent s-au înscris 24 de comercianţi.

 Cei interesaţi se pot înscrie până la data de 20 februarie.

Înscrierile se pot face la Registratura Primăriei orașului Mioveni, prin e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., şi prin fax 0248/260.500.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon:0348/455.111.

Evenimentul este organizat de Consiliul Local şi Primăria oraşului Mioveni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.