asfaltare_dj.jpgDe anul acesta, lucrările de investiții noi din rețeaua de Drumuri Județene vor fi scoase la licitație publică, prin SICAP. Firmele private vor avea astfel șansa să lucreze din nou pentru asfaltarea drumurilor județene sau pentru realizarea unor poduri și podețe. Aceste lucrări erau până acum efectuate doar de Regia Județeană de Drumuri.

Regia Județeană de Drumuri a invocat "capacitatea tehnică insuficientă" pentru a duce la bun sfârșit lucrările de investiții, motiv pentru care a solicitat modificarea contractului încheiat cu Consiliul Județean Argeș. Regia condusă de Alina Nicolau va lucra însă în continuare la investițiile neterminate în anii trecuți.  

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.