formare_profesionala2.jpgAproape 3000 de persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în luna noiembrie.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător în comerţ - 219 persoane; ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie - 150 persoane; lucrător în structuri pentru construcţii - 146 persoane; competenţe în limba română - 121 persoane; îngrijitor bătrâni la domiciliu - 118 persoane; agent de securitate - 140 persoane; frizer, coafor, manichiură, pedichiură - 104 persoane; inspector (referent) resurse umane - 101 persoane; lucrător în creşterea plantelor - 95 persoane; zidar, pietrar, tencuitor - 90 persoane.

Judeţele în care, în luna noiembrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Mehedinţi (182 persoane), Ilfov (168 persoane), Braşov (162 persoane), Dâmboviţa (154 persoane), Bihor (142 persoane). Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.