start_up_nation.jpgMinisterul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat îndeamnă beneficiarii Start-Up Nation 2017, într-un comunicat de presă, să depună deconturile cât mai repede şi să-şi ia banii din conturi, pentru a se putea demara cât mai repede etapa din acest an a programului. Până vineri au fost virate plăţile către 2.102 de beneficiari din ediţia 2017.

La data de 6 iulie 2018 au fost depuse pentru decont 3.819 dosare. Dintre acestea, 1.497 se află în verificări, 220 în certificări şi plătite sunt 2.102. Termenul pentru depunerea dosarelor de decont este 29 septembrie 2018, iar ultima plată către beneficiarii programului va fi efectuată până la sfârşitul lunii decembrie 2018.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.