rabla.jpgAdministrația Fondului de Mediu a anunțat azi că un număr de 265 de noi dosare au fost acceptate în Programul "Rabla 2018" pentru persoane juridice, din care 26 în cadrul extensiei "Rabla Plus".

Astfel, Comitetul de avizare al AFM a acceptat pentru Programul "Rabla" 239 de dosare pentru 550 de autovehicule, în timp ce pentru Programul "Rabla Plus" au fost acceptate 26 dosare pentru 49 autovehicule, dintre care 4 electrice hibride şi 45 pur electrice. Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în cele două programe.

Persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus până la data de 28 septembrie 2018.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.