cifa.jpgTGM Group Exclusive, una dintre cele mai renumite balastiere din judeţul Argeş, îşi măreşte echipa. Calitatea serviciilor şi produselor oferite de TGM Group, din comuna Mărăcineni, au condus la o expansiune constantă a societăţii.

Astfel, de la an la an, firma TGM Group se dezvoltă prin achiziţia de noi utilaje performante, care să facă faţă cerinţelor actuale elaborate de organismele Comunităţii Europene în privinţa obligaţiilor de mediu, a calităţii materialelor obţinute în urma procesării şi a prestărilor de servicii efectuate cu utilaje de ultimă generaţie şi cu personalul angajat foarte bine pregătit.

Acum, compania TGM Group este în căutare de noi angajaţi. Reprezentanţii firmei caută să angajeze şoferi cife şi operator  staţie betoane. Condițiile și oferta de lucru vin în avantajul viitorilor angajaţi ai TGM Group. Pe lângă salariu motivant, angajaţii TGM Group se bucură şi de condiţii avantajoase de muncă.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să sunați la numărul de tel: 0730.233.685.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.