# Ambasadorul Republicii Cehe în România, Vladimír Války, renumitul specialist în recrutări, George Butunoiu, și alte oficialități locale și județene și-au anuțat deja prezența vineri seară la evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș,care se anunță a fi unul istoric.

Camera-de-Comert-Industrie-si-Agricultura-Arges.jpgUnul dintre cele mai importante evenimente de peste an al oamenilor de afaceri din Argeș, pentru care se fac pregătiri intense, iată că se apropie cu pași repezi. Este vorba de ,,Topul Firmelor Argeșene”, ediția a XXI-a, despre care se aude a fi o ediție istorică, având în vedere personalitățile care deja și-au anunțat prezența la acest eveniment. 

Amfitrionul evenimentului va fi nimeni altul decât George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, care ne-a asigurat că la acest eveniment vor participa personalități de marcă. În ultimul timp, județul Argeș a fost vizitat de mai mulți ambasadori, grație relațiilor formate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș cu instituțiile respective și reprezentanții lor. Acum, iată că relațiile de prietenie cu ambasadorii care au trecut pragul județului Argeș se înfiripă, dovada fiind revenirea acestora în județ, la invitația președintelui CCI Argeș, George Caval.

Astfel că, la ,,Topul Firmelor Argeșene”, organizat de CCI Argeș vineri, 14 octombrie, începând cu ora 18:00, la restaurantul Star din Bascov, și-au confirmat deja prezența invitați de seamă : Excelența  Sa, domnul Vladimír Války, ambasadorul Republicii Cehe în România, care va veni la acest eveniment împreună cu consilierul economic al Ambasadei Republicii Cehe, semn că se urmăresc și anumite parteneriate cu investitorii străini. 

Un alt invitat de seamă, o personalitate a lumii economice din România, care și-a confirmat prezența la acest eveniment, este renumitul specialist în recrutări, George Butunoiu.

Conform președintelui CCI Argeș, George Caval, se așteaptă și alte confirmări de prezență din partea unor personalități sonore care au fost invitate la această a XXI-a ediție, despre care se anunță a fi o ediție istorică. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.