George-Caval.jpg

           Săptămâna aceasta, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, George Caval, a primit vizita unui posibil investitor străin. Acesta a venit să studieze posibilitățile și avantajele deschiderii unei fabrici de turbocompresoare în județul Argeș. George Caval i-a prezentat investitorului mai multe oportunități de amplasare a fabricii pe care acesta dorea să o deschidă, punând accent pe municipiul Câmpulung, acolo unde șomajul a ajuns la cote alarmante. Investitorul, însoțit de un avocat, a vizitat municipiul Câmpulung și zonele metropolitane ale acestuia. 

,,Ține foarte mult la ce le oferim noi. Dacă avem parc industrial, dacă avem teren pe care să i-l oferim și să poată să-l cumpere, care să aibă și utilități și alte facilități. Este o luptă mare pe acești investitori. În ceea ce mă privește, recunosc că îmi doresc foarte mult să se cunoască și în județul nostru ajutorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură”, a precizat George Caval.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.