Virgil-Baciu-primarul-comunei-Corbi.jpgComuna Corbi își continuă trendul ascendent de dezvoltare. Este localitatea care în ultimii patru ani a cunoscut o dezvoltare semnificativă în toate domeniile. Aici se adeverește în totalitate proverbul ,,Omul sfințește locul” pentru că de când Virgil Baciu a preluat frâiele localității, în urmă cu patru ani, comuna s-a dezvoltat vertiginos. 

Acum, Primăria Corbi mai pregătește o licitație, în valoare de 63 de miliarde lei vechi, ce vizează asfaltarea a 10 kilometri de drumuri comunale.  Finanțarea acestei investiții este asigurată de Guvernul României, prin Ordonanța 28, care deja a alocat prima tranșă de bani, și anume 11,5 miliarde, urmând ca în perioada următoare să vireze în conturile primăriei diferența pentru asfaltarea celor 10 kilometri de drumuri comunale din Corbi. Conform primarului Virgil Baciu, documentația pentru licitație este aproape finalizată, iar în perioada imediat următoare licitația va fi publicată pe SEAP. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.