Primarul-Cornel-Ionica-MAPN.jpgDupă îndelungi bătălii și procese, se pare că municipiul Pitești este foarte aproape de a intra în posesia unui teren cu o suprafață destul de însemnată: 66.000 mp. Este vorba de terenul de lângă cartierul rezidențial Montan Star care, în momentul de față, aparține MAPN-ului, dar, din cauza unui litigiu privind dreptul proprietății pe care îl invocau cei de la Montan Star, transferul dintre MAPN și municipalitate nu s-a putut realiza, deși acordul celor două părți exista.  

După ce, anul trecut, cei de la Montan Star au pierdut procesul, Cornel Ionică anunță că se vor relua procedurile de preluare a terenului de la MAPN, pentru care a făcut și planuri. 

De curând, edilul Piteștiului a primit vizita președintelui Federației  Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Pe lângă alte probleme și oportunități, primarul Piteștiului i-a propus președintelui FRF construirea în parteneriat a mai multor terenuri de fotbal. Una din locațiile dorite de primarul Piteștiului, pentru construirea a două terenuri de fotbal, ar fi chiar pe terenul MAPN-ului, în spatele stadionului ,,Nicolae Dobrin”. După ce municipalitatea va prelua acest teren, se va face regularizarea pârâului Turcești, prin tubulatură, deasupra căruia vor fi amenajate aceste terenuri de sport. 

 Un lucru este foarte important: pe lângă faptul că se va valorifica suprafața de teren tranzitată de pârâul Turcești, prin amenajarea acestor terenuri de fotbal, mai este și faptul că municipalității îi mai rămâne la dispoziție o bună bucată de teren pe care poate să o concesioneze unui investitor care să creeze locuri de muncă. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.