Degustare-vin-Panciu-Casa-Vinului-Pitesti.jpgCum alegem vinul care să ne răcorească şi să ne revigoreze în zilele caniculare de vară? Dacă vreţi să aflaţi răspunsul, sunteţi invitaţi joi, începând cu orele 18:30, la cel mai reprezentativ magazin de vinuri din Argeş, ,,Casa Vinului” Piteşti, unde va avea loc  prima degustare publică a noilor vinuri Domeniile Panciu.

Din 2009, Domeniile Panciu sunt inima şi sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 hectare de viţă de vie, situate pe Dealul Sârbilor. 

Pentru acest eveniment, organizatorii s-au pregătit cu o selecţie specială de vară, formată din  6 vinuri şi diverse spumante. Astfel că inginerul Odainîi Eugeniu va prezenta poveştile şi secretele vinului roz, spumantelor clasice şi vinului frizzante. La final, fiecare oaspete va primi o reducere de 10% la vinurile prezentate.

Intrarea este gratuită, fapt pentru care numărul de locuri este limitat. Dar pentru a nu pierde acest eveniment de bun gust, puteţi să faceţi rezervări la numărul de telefon: 0722457972.

Reprezentanții magazinului ,,Casa Vinului” organizează frecvent asemenea evenimente, pentru că, spun ei, acestea au un rol foarte important în informarea clienților despre această artă, am putea spune, de producere a vinului. Dacă în alte locații, unde se mai organizează asemenea evenimente, participanții trebuie să plătească o taxă, aici, la magazinul ,,Casa Vinului”, participarea la degustări este gratuită, tocmai pentru a informa cât mai mulți clienţi despre sortimentele de vinuri care se pot cumpăra din magazin. În plus, clienții află și cum să își aleagă un vin care să li se potrivească. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.