Permise.jpg

Instituția Prefectului Argeș  informează cetățenii care doresc să obțină permisul de conducere că programarea pentru înregistrarea dosarelor de examen se face o singură dată. Programarea poate fi făcută prin intermediul site-ului www.drpciv.ro, la secțiunea “programări online- înregistrare dosar examinare”. Această programare este doar pentru prima prezentare la proba teoretică a examenului de obținere a permisului de conducere. La data programării, dosarul va fi înregistrat în sistemul informatic și se va efectua fotografia ce va fi folosită pe permisul de conducere.  Tot în baza acestei programări se va susține și proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

Nu este nevoie de o nouă programare on-line pentru candidații care nu reușesc să treacă de proba teoretică, aceștia putându-se prezenta la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș după minim 16 zile, pentru a încerca din nou. De data aceasta, va fi suficient un bon de ordine pentru a susține proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere.

Candidații care nu reușesc să treacă de proba practică vor fi reprogramați de către angajații SPCRPCIV Argeș. Fiecare examinator al SPCRPCIV Argeș efectuează până la 14 examinări pe zi, pentru ca reprogramările să fie făcute într-un interval de timp rezonabil.

Pentru evitarea aglomerării la sediul SPCRPCIV Argeș, din Pitești, recomandăm cetățenilor să vină la ora stabilită, în baza programării on-line, nu cu mult mai devreme. De asemenea, pentru păstrarea distanțării fizice și a ordinii, prefectul județului a dispus prezența în zonă, zilnic, a mai multor echipaje de jandarmi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.