Caroli.jpg

 

Cei care au rămas fără un loc de muncă în timpul pandemiei au acum oportunitatea de a aplica pentru un job oferit de compania producătoare de mezeluri Caroli Foods din Pitești. Astfel, sunt oferite posturi de șoferi distribuție, șoferi de TIR, agenți de vânzări HoReCa, agenți de vânzări TT, muncitori în producție, operatori depozit, lucrători în întreținere și reparații sau chiar gestionari. Cei interesați își pot transmite CV-ul pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu menționarea postului de care sunt interesați sau pot aplica direct accesând  pagina de internet a companiei, secțiunea Cariere.

Caroli Foods Group este liderul pieței de mezeluri din România, atât în valoare cât și în volum. Compania a luat naștere în România în 1994 și în cele peste două decenii și jumătate de activitate a oferit produse de calitate pentru toate tipurile de consumatori. În prezent, portofoliul companiei include 5 mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo cu peste 200 de produse pentru toate gusturile.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.