Sandero.jpg

Presa din străinătate alocă spații extinse pentru lansarea noului Sandero și vine cu tot mai multe detalii de ultimă oră. Se știe că data lansării noii Dacia Sandero a fost stabilită pentru 7 septembrie, conform Nezavisne.com. Potrivit sursei citate, noua Dacia Sandero va ajunge în reprezentanțe încă de la finalul acestui an, pe unele piețe din Europa. În rest, clienții se vor putea bucura de noul model abia de la începutul anului 2021.

Românii își vor putea comanda propriul Sandero chiar din luna noiembrie a anului în curs. În ce privește prețul de pornire, acesta este în continuare anunțat la 9 000 de euro. Noua generație Sandero va crește în dimensiuni, iar spațiul din interior va fi automat și el mai generos. De asemenea, și volumul portbagajului va fi mai mare. În plus, consola centrală va fi complet reînnoită și va fi asemănătoare cu cea de pe Renault Clio 5. Astfel, sistemul de infotainment va fi urcat pe partea de sus a bordului, iar ecranul va avea o dimensiune de 9.3 inchi. De altfel, noua generație Sandero va împarți aceeași platformă cu Renault Clio, Captur și Nissan Juke. Motorizarea va fi cea regăsită și pe Dacia Duster, respectiv motorul TCe 100.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.