AnaStan.jpg

Președinta Organizației Femeilor Liberale Argeș, cunoscutul notar Ana Stan, a decis să se implice într-un nou proiect caritabil menit, de data aceasta, să vină în sprijinul unor familii nevoiașe din care fac parte și copii care sunt victime ai hărțuirii, fenomen cunoscut sub denumirea de bullying. Ana Stan și-a anunțat această intenție pe contul personal de socializare, iar ajutorul va consta în susținerea materială a consilierii psihologice a acestor copii.

„Pe pagina oficială a organizației pe care o conduc  ne-am exprimat atât îngrijorarea cât și apelul la responsabilizare în vederea stopării fenomenului de bullying. Dincolo de poziția socială și politică pe care o am, acest fenomen a reprezentat și reprezintă pentru mine o preocupare și ca mamă, mamă a doi copii. În continuare mă voi implică în astfel de campanii. Evenimentul nefericit petrecut zilele trecute, m-a făcut, încă o dată, să realizez cât de importante sunt acțiunile noastre, ale tuturor, fie ele chiar și aparent minore. Este important să avem o atitudine civică proactivă, să nu privim nepăsători și să trecem mai departe fără a lua atitudine! Ca om și ca mamă, îmi exprim dorința de a veni în sprijinul a cinci familii, cu posibilități materiale reduse, care au copii victime ale bullying-ului și îi rog să îndrăznească să-mi ceară ajutorul pentru a le susține material consilierea psihologică a copilului.

Ca de la mamă la mamă, pentru revenirea la normalitate!” a scris Ana Stan pe contul său de socializare

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.