Teilor.jpegFiecare colecţie a lanţului de bijuterii Teilor spune o nouă poveste, fiecare capitol fiind redactat de artizanii bijutieri cu fiecare piesă creată. Cele mai recente două poveşti sunt gata pentru a fi împărtăşite cu iubitorii de geme şi metale preţioase. „Deşi bijuteriile excepţionale au o frumuseţe intrinsecă, detaliul care le oferă cu adevărat valoare este semnificaţia lor în inima noastră: fie că este vorba despre prima bijuterie pe care am primit-o sau pe care o dăruim unui copil, fie că este o piesă care ne trezeşte amintiri preţioase, fie că este cea care ne stârneşte bucurie de fiecare dată când o purtăm”, spun reprezentanţii Teilor, companie care au local o reţea de circa 50 de bijuterii fizice, precum şi un magazin online. În această perioadă în care mallurile sunt în continuare închise, sunt funcţionale doar magazinele stradale şi bijuteria online.

Un nou concept ludic

În această vară, Teilor lansează două noi colecţii prin care reinventează conceptul de bijuterie ludic. Bijuteriile sunt dedicate celor mici şi celor mari. Colecţia Cuore - Poveşti dintr-o lume minunată transpune în aur şi email elemente naturale care, prin ochii copiilor, devin personaje fabuloase, cu ar fi fluturii, delfinii sau stelele. Metalul preţios ce îmbrăţişează pietrelele colorate creează un univers miniatural rezultat parcă dintr-o joacă a artizanilor, fără a pierde din eleganţa specifică Teilor. Colecţia Sweet Delights - Gustul fermecat al copilăriei îi cucereşte pe adulţii care ajung să se bucure precum copiii de un cadou cu sclipiri luxuriante înglobate în piese cu design delicat şi original, adaptat life-styleului modern. Piesele păstrează elementele care fac din bijuteriile de înaltă clasă obiecte de artă, dincolo de utilitatea lor estetică. Brăţările cu pandantive cheiţă, colierele cu steluţe sclipitoare sau cerceii în formă de flori cu petale colorate care amintesc astfel de savoarea copilăriei.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.