Semnul_intrebarii.jpgDeși se află la guvernare de mai mulți ani, PSD Argeș nici până în ziua de azi nu a reușit să-și impună oamenii în funcțiile de conducere ale tuturor deconcentratelor din Argeș. Foarte multe instituții deconcentrate din judeţ sunt și la ora actuală conduse de către foști liberali sau foşti PDL-iști.

Așa se face că atunci când prind un loc liber într-o funcție de conducere a deconcentratelor, PSD-iștii argeșeni se înghesuie mai ceva decât oamenii de rând la ofertele cu tigăi. Care mai de care să-și anihileze adversarul pentru a prinde o bucată din ciolanul gustos numit PUTERE!

De exemplu, acum PSD-iștii argeșeni își ascut săbiile pentru postul de director general al Direcției Județene de Sport și  Tineret Argeș, având în vedere că actualul director, "invincibilul" Laurențiu Achimescu, se află în prag de pensionare, asta dacă Ministrul Tineretului și Sportului nu-i va prelungi cumva contractul de muncă.

achimescu_djst.jpgMai exact, pe 8 februarie, Laurențiu Achimescu, directorul general al Direcției de Sport și Tineret Argeș, împlinește vârsta care în mod normal îl obligă să iasă la pensie, numai că mai există o posibiltate de prelungire a contractului de muncă cu încă trei ani, doar dacă Ministerul acceptă.

Așa cum era de așteptat, Achimescu a recurs la această posibilitate. Numai că deși și-a depus cererea la Minister de mai bine de o lună și jumătate pentru prelungirea contractului de muncă, așa cum prevede legea, cu 60 de zile înainte de a împlini vârsta de pensionare, nici până în ziua de azi nu a primit vreun răspuns pozitiv sau negativ, chiar dacă mai sunt câteva zile până când Achimescu împlinește vârsta de pensionare, ceea ce ne face să credem că răspunsul va fi unul negativ.

Dacă mai luăm în calcul și faptul că de-a lungul timpului PSD-știi au încercat de mai multe ori să-l schimbe pe Achimescu din conducerea DJST Argeș, însă fără sorți de izbândă, atunci intuiția noastră devine aproape o certitudine. Unde mai punem faptul că mai mulți sociali democrați argeșeni deja se pregătesc să ocupe acest post călduț și confortabil pe care fostul liberal Achimescu se pare că-l va lăsa liber. 

Cert este că până pe 8 februarie a.c. Ministrul Tineretului și Sportului trebuie să-i dea un răspuns lui Achimescu, fie pozitiv, fie negativ.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro