jenica_dumitru.jpgEste limpede pentru toată lumea că Ștefăneștiul a pierdut patru ani de dezvoltare. Patru ani în care această localitate putea fi adusă în adevăratul sens al cuvântului la statutul de localitate urbană. Sigur, au trecut doi ani și jumătate de la preluarea mandatului de primar al Ștefăneștiului de către Jenica Dumitru, însă dacă nu s-a făcut aproape nimic până acum, cu siguranță nici în următoarea parte nu credem că se va mai face ceva pentru dezvoltarea orașului Ștefănești. Și asta din cauza faptului că la Primăria Ștefănești se pare că domnește incompetența și nepăsarea. S-a tot aruncat pisica moartă în curtea Consiliului Local, însă documentul pe care îl vom prezenta va demonstra faptul că altcineva este de vină pentru lipsa investițiilor în infrastructura orașului Ștefănești. Poate că și Consiliul Local are o vină în tot acest scandal, dar când proiectele îți sunt respinse aproape cu unanimitate de voturi, cine oare poartă vina cea mai mare, pe de o parte. Iar pe de altă parte, ce se întâmplă cu proiectele aprobate de CL în perioada 2017 – 2018 care nu fost demarate de către partea executivă, adică de primar? 

Din solicitarea de mai jos adresată primarului orașului Ștefănești de către consilierul local PSD Raluca Nistor reiese faptul că sunt numeroase proiecte aprobate pentru infrastructura orașului, dar care însă nu au fost duse la îndeplinire de către partea executivă. Mai grav este însă faptul că primărița refuză orice dialog cu consilierii locali pentru că astfel de solicitări au mai fost trimise încă din primăvara acestui an, dar care nu au primit răspuns nici până în ziua de azi. 

Or, în condițiile acestea cine  este de vină pentru lipsa investițiilor în infrastructura orașului Ștefănești? Oare tot consilierii locali, așa cum primărița se plânge peste tot, sau incompetența și nepăsarea. Dar, dragi locuitori ai Ștefăneștiului, nu vă îngrijorați pentru că primărița a găsit rezolvare și la aceste adrese care în ultima perioadă au cam împânzit-o, fiind o solicitare în sensul acesta și din partea consilierilor locali ai PNL. Așadar, în timp ce consilierii locali se interesează de stadiul proiectelor aprobate de ei, Jenica Dumitru strânge semnături pentru  dizolvarea Consiliului Local Ștefănești, probabil fiind nemulțumită de faptul că aceste adrese o deranjează din timpul ei prețios pe care îl alocă rețelei de socializare Facebook, plimbărilor în străinătate sau scandalurilor de tip can-can în care este mai mereu implicată!solicitare_stefanesti.jpg

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro