Olimpia.jpgFără îndoială, Olimpia Doru este un exemplu demn de urmat, mai ales de persoanele de sex feminin. Este un exemplu de feminitate, dar în același timp și o persoană puternică și foarte ambițioasă, care are aspirații spre perfecțiune. 

Conduce cu mână de fier, într-o mănușă de catifea, una din cele mai prospere firme din Argeș, New Design Composite, care s-a extins foarte mult și la nivel național. Firma New Disign Composite are ca principal obiect de activitate producția diverselor produse realizate din rășini poliesterice nesaturate, armate cu fibră de sticlă și materiale compozite sau cu spumă poliuretanică rigidă(PAFS). Însă, de câțiva ani, firma New Desing Composite a devenit și un important furnizor de AdBlue la nivel național.

Așa se face că azi, 25 octombrie 2016, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România i-a acordat doamnei Olimpia Doru distincția ,,FEMEIA DE AFACERI A ANULUI 2015” pentru dezvoltarea fulminantă pe care a conoscut-o firma sa în anul 2015. 

Trebuie specificat că în anul 2015, firma New Design Composite a avut o cifră  de afaceri mult mai mare ca în anul precedent, ajungând la suma de 10.528.980 lei. Și profitul a fost unul pe măsură, ridicându-se la peste 16 de miliarde lei vechi. 

Diploma.jpg

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro