handbal_mioveni_rapid.jpgEchipa de handbal a CS Dacia Mioveni este la un pas de mult așteptata promovare în Liga Florilor – primul eșalon al handbalului românesc.

“Fiți alături de sportivele noastre și susțineți-le, trup și suflet, fie de acasă, fie din tribune, în partida de foc de la Ploiești, de sâmbătă, 18 mai, ora 12.00 contra echipei Rapid București. Turneul Final din cadrul Campionatului Național de Handbal Feminin - Divizia A, reprezintă un vis care, iată, a devenit realitate, la fel cum o victorie împotriva echipei alb-vișinii poate reprezenta scrierea unei noi file din istoria echipei și a orașului Mioveni. Pregătiți-vă pentru un meci spectaculos, cu o miză maximă, în urma căruia, câștigătoarea merge direct în Liga Națională!”, a transmis primarul Ion Georgescu.

Suporterii echipei CS Dacia Mioveni sunt așteptați sâmbătă, 18 mai, la ora 07.30, în fața Primăriei orașului Mioveni, de unde vor pleca cu autocarele către sala Olimpia din Ploiești. CS Dacia Mioveni se pregătește pentru cel mai important meci al său, care o poate duce în prima ligă de handbal.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro