bemo.jpgPentru că de Bazinul de Înot Mioveni este închis, pentru o lună, în vederea realizării unor lucrări de revizie și igienizare, iubitorii înotului au la dispoziție Baza de agrement Bemo, deschisă publicului zilnic, între orele 08.00-20.00.

,,Calitatea apei din cele două piscine este asigurată prin efectuarea de măsurători, probe și analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă prevederile normelor igienico-sanitare în vigoare. 

Colegii noștri au realizat în această perioadă de lucrări de spălare a bazinelor, apa a fost schimbată, așadar, sunteți așteptați să vă bucurați de un ștrand curat care vă pune la dispoziție dotări și facilități precum: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, wi-fi, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar, serviciu de pază și ordine publică, monitorizare video”, transmite SEdC Mioveni într-un comunicat remis Financiarpress.ro

Baza de agrement BEMO este administrată de societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL. 

Tarife de acces:

LUNI – JOI

Adulți: 5 lei

Elevi, studenți, pensionari: GRATUIT

VINERI – DUMINICĂ

Adulți: 10 lei

Elevi, studenți, pensionari: 5 lei

Închiriere șezlong: 5 lei

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.