ciolan_darmanesti.jpgPrimarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan, este determinat să termine de asflatat drumurile comunale din localitate. Condițiile bune oferite de administrația locală au dus la crearea unui nou sat, unde mai mulți cetățeni din Mioveni își construiesc case. În plus, în localitate se vor face investiții în noi unități de producție pentru industria auto, un mare avantaj fiind, desigur și distanța mică față de uzina Dacia-Renault.

Suntem în proceduri pentru asfaltare, circa 800m, iar în iulie încercăm să mai asfaltăm încă două drumuri la Piscani- unul de 860m și unul de 350m. Am mai făcut proiectare la 3 drumulețe și încheiem cu drumurile comunale, cam 20 km de asfaltări. Pe Valea Nandrii vom face proiectare pentru un drum și la Dârmănești mai avem o ulicioară de 200m. Pentru Drumul Județean din Valea Nandrii este licitație făcută, avem promisiuni că va fi asfaltat. Nu vreau să îi mint pe oameni, dar încet-încet îl facem”, ne-a declarat primarul Emilian Ciolan.

Edilul din Dârmănești este bucuros de faptul că localitatea este atractivă și pentru familiile tinere, care vor să își construiască case. Lucrăm la planul de urbanism și mărim intravilanul. Drum, iluminat public, apă, toate utilitățile le punem la dispoziție celor care vor să construiască. Ne-au venit de la Mioveni în jur de 25 de familii care construiesc case la Piscani. Le-am făcut drum, rețea de curent electric, acum pot să tot vină, ca în Austria. Practic se creează un sat nou, este un peisaj foarte frumos, pe un drum care urcă pe coastă și pe care îl vom asfalta sigur”, a spus primarul comunei, Emilian Ciolan.

 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro