sistem-navigatie-si-consola-orl.jpgLa începutul acestei luni au fost puse în funcţiune trei noi aparate la Secţia ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti a căror valoare se ridică la 130.000 euro. Este vorba despre: Sistemul de Navigaţie Fusion Compact pentru sfera ORL - este primul aparat de acest tip livrat la noi în ţară; Sistemul IPC - o consolă chirurgicală pentru eliminarea ţesuturilor moi, a ţesuturilor tari şi a osului în timpul operaţiilor din sfera ORL; Microdebrider M4 Straightshot - este o piesă de mână inovatoare pentru chirurgia ORL, care ajută la îmbunătăţirea funcţionalităţii şi preciziei intraoperatorii atunci când incizează sau înlătură ţesutul moale, ţesutul dur sau osul.
La începutul lunii ianuarie a fost pus în funcţiune şi Unit-ul de consultaţii ORL cu sistem videoendoscopic şi videofibroscopic integrat, singurul aparat de acest fel din judeţul   nostru, a cărui valoare se ridică la 100.000 euro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.