cristi_gentea.jpgÎn luna martie 2019, salariul mediu net a fost de 3.075 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 142 lei (+4,8%), conform celor mai noi date ale Institutului Național de Statistică. 

Practic, în luna martie 2019, în majoritatea activităţilor din sectorul economic nivelul câştigului salarial mediu net a fost mai mare decât în luna precedentă şi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Creşterile de venituri au fost înregistrate atât în mediul privat, cât şi în sectorul bugetar.

"PSD a aplicat şi aplică un model economic de succes bazat pe investiţii publice masive care conduc la capitalizarea firmelor româneşti, pe creşteri salariale care măresc masa monetară în circulaţie şi aduc mai multă bunăstare pentru cetăţeni, şi pe scheme de ajutor pentru firme şi persoane fizice care vor să deruleze afaceri, ceea ce stimulează spriritul antreprenorial. Aşadar, PSD îmbină măsurile pentru mediul de afaceri şi investiţiile cu măsurile cu impact social puternic ale căror efecte se simt deja dacă ne gândim la creşterea economică pe care o înregistrează România an de an de când PSD este la guvernare", ne-a declarat Cristian Gentea, preşedinte executiv PSD Argeş.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro